l
Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Image Alt

Regulile noastre

Regulile noastre

Bine ați venit în cabinetul de pediatrie! Pentru că ne dorim o bună colaborare
și pentru că vrem să vă consultăm copilul în siguranță și liniște avem câteva reguli pe care vă rugăm să le respectați:

aLa programare se vine la timp. Noi ne vom strădui să vă primim la timp; vă rugăm să nu întârziați!

a Accesul în sala de așteptare se face cu 10-15 minute înaintea orei programate. Evităm în acest fel aglomerația, iar copilul dvs. se poate obișnui cu atmosfera.

a Vă rugăm să aveți asupra dvs. certificatul de naștere al copilului sau Codul Numeric Personal, eventualele acte medicale (investigații, ieșiri din spital, consultații anterioare) și după caz bilet de trimitere de la medicul de familie.

a Vă rugăm să purtați masca de protecție, de preferat măști medicale acreditate, bine fixate, care să acopere gura și nasul.

a Odata intrați în sala de așteptare vă rugăm să vă dezinfectați mâinile atât dvs. cât și micului pacient. Purtați botoșei medicali aplicați peste încălțăminte.

a Copilul poate folosi jucăriile existente la spațiul de joacă sub stricta supraveghere a părintelui. Vă rugăm să aveți grijă să nu murdărim-desenăm pereții și suprafețele. Vă mulțumim pentru grija dvs.!!

a În cazul în care nu mai puteți ajunge la consultație vă rugăm să ne anunțați cu cel puțin 8 ore înainte.

a La părăsirea cabinetului dezinfectați-vă mâinile și asezați botoșeii în coșul adecvat.

a Nu ezitați să ne aduceți la cunoștiință ideile dvs. cu privire la activitatea noastră, astfel încât experiența alaturi de noi să vă muțumească! Suntem deschiși la idei.

Trimite mesaj
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?
Call Now ButtonUrgență