l
Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

a

Doctor Felix

Nou născuți

S-a născut o stea

Aducerea unui copil pe lume este el mai interesant, dar și cel mai provocator moment din viață unui părinte.
În zilele și săptămânile de după nașterea bebelușului vă vom fi alături în descoperirea și îngrijirea micii stele nou apărute în casa dumneavoastră.
Promovăm alăptarea la sân și vă vom oferi sprijinul de care aveți nevoie în alegerea celei mai bune soluții pentru copilul dvs. În întâlnirile noastre regulate la cabinet sau la domiciliul dvs. vom discuta despre toate aspectele legate de sănătatea și dezvoltarea armonioasă a copilului dvs.

Copii mici/preșcolari

De cele mai multe ori copiii pot fi emoționați când află că veți vizita împreună medicul pediatru. Încercați să le explicați micilor noștrii pacienți cât mai blând posibil unde veți merge, de ce mergeți la medic și ce anume se va întâmpla în cabinetul medical.
Eu mă voi strădui să am o relație cât mai naturală și cât mai prietenoasă cu copilul dvs., să îi înțeleg temerile și voi încerca să le alung, explicându-I la rândul meu tot ceea ce urmează să se întâmple pe parcursul consultației.
Dacă va fi nevoie de timp suplimentar și programările permit, putem petrece timp la locul de joacă special amenajat pentru ca spațiul să devină primitor pentru copilul dvs.
Întotdeauna fiți sinceri cu copilul și explicați-i pe îndelete și pe înțelesul său de ce vă aflați la medic și cum va decurge consultația!
Noi ne vom strădui să vă facem vizită cât mai ușoară!

Copiii de vârstă școlară
Micii școlari sunt foarte curioși, dar și foarte receptivi. La cabinetul nostru promovăm alegerile sănătoase pentru copilul dvs.: alimentație, sport, joacă, odihnă, etc.
O bună imunitate se câștigă și printr-un stil de viață sănătos, adoptarea unei alimentații echilibrate, evitarea sedentarismului, joacă în aer liber, sport, timpul de calitate petrecut împreună cu familia, îmbrățișările, zâmbetele, râsul în hohote, prezența unui animal de companie, liniștea din sânul familiei, socializarea cu copiii de aceeași vârstă, explorarea naturii.

Nu uitați: O familie sănătoasă este o familie fericită! Și invers!

Post a Comment

Trimite mesaj
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?
Call Now ButtonUrgență